Menu openen

Gaskraan Laboratorium

Een gaskraan voor uw laboratorium

Voor een gaskraan bent u bij Steendam aan het goede adres. Wij verkopen maar liefst 22 soorten gaskranen, elk met opties op maat.


Een gaskraam moet voor alles veilig zijn. Daarom levert Steendam enkel goedgekeurde, gecertificeerde gaskranen met slimme oplossingen voor het openen en sluiten van de kraan en het bevestigen van de tule.
Door middel van de kleurcodering maakt de gebruiker geen fout wanneer een tule aangesloten wordt op de gaskraan. Al onze gaskranen worden duurzaam geproduceerd.

FAR Gaskranen
Onze producent, FAR Laboratory Fittings is één van de leidende Europese ondernemingen op het gebied van gaskranen voor laboratoria, ziekenhuizen en scholen. FAR garandeert een constante kwaliteit, dankzij de opgebouwde specialisatie en de strenge kwaliteitscontrole. Lees meer over deze producent…

Steendam verkoopt onder meer…
·         Brandbaar gas kranen
·         Brandbaar gas kranen MDS lijn
·         Kranen voor technische gassen
·         Kranen voor technische gassen MDS lijn
·         Combinatiekranen water en gas
·         Onderdelen en accessoires

NIEUW

De nieuwste serie van FAR heet MDS: een strakke combinatie van design en technische innovaties. Alle soorten gaskranen zijn in deze serie vertegenwoordigd: kranen voor bladmontage of wandmontage, onderbouw; met een enkele of dubbele gaskraan.

Opties
Voor elke gaskraan zijn diverse opties mogelijk, als het gaat om fittingen en montage. Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze verschillende laboratoriumkranen in de webshop (kies voor de standaard of MDS-lijn, vervolgens vindt u de verschillende gaskranen).

Garantie
Op elke gaskraan wordt een garantie van 2 jaar op aantoonbare productiefouten gegeven.


In de webshop vindt u gegarandeerd de gaskraan die u zoekt. Wilt u graag meer weten of persoonlijk advies? Neem contact met ons op.

© 2018 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | privacy statement | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk