Menu openen

Gelaatsdouches

Hou uw hoofd koel met onze gelaatsdouches

Met de gelaatsdouches van steendam bent u verzekerd van de juiste veiligheidsdouche.

De verschillende soorten gelaatsdouche die Steendam in haar assortiment heeft opgenomen zijn van de merken Bradley en TOF. Bradley beschikt over diverse opvangschalen, al dan niet met wandmontage, vrijstaande gelaatsdouches en kraandouches. TOF beschikt over een tweetal vrijstaande gelaatsdouches en een gelaatsdouche met muurplaat. Ook bieden beide merken de gelaatsdouches in verschillende soorten materialen aan.


TOF gelaatsdouche

Het merk TOF heeft voornamelijk oogdouches en combinatiedouches. Deze douches zijn ook te gebruiken voor het douchen van het gelaat, maar zijn er echter niet specifiek voor gemaakt. De oogdouches hebben een wand- en een vrijstaande bevestiging.
 
"Alle veiligheidskranen van TOF zijn gertificeerd met de EN 15154 norm." 

Bradley gelaatsdouche

Dit is het uitgebreidere merk voor veiligheidsdouches. Ze bieden meer accesoires aan en hebben een groter assortiment op het gebied van gelaatsdouches. Zo heeft bradley specifieke gelaatsdouches.

Ook zijn er gelaats-/oogdouches die een uitbreiding hebben met een knijpdouche. Zo kunt ook nog gerichter spoelen. Ook bradley levert de gelaatsdouches met een wand- of vrijstaande bevestiging. 

Het activeren van de veiligheidsdouches gebeurd altijd op een eenvoudige manier. Een grote knop voor uw handen of een pedaal waar u met uw voet op kunt drukken. Zo is het mogelijk om snel te handen ook nadat de stoffen op uw gelaat zijn gekomen.
 
Bekijk nu ons aanbod gelaatsdouches.
© 2018 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | privacy statement | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk