Menu openen

Keramisch werkblad

Keramisch werkblad voor laboratorium
 
Steendam biedt u naast kunststof werkbladen en porseleinen werkbladen ook een breed assortiment aan keramische werkbladen aan.
 
Een keramisch werkblad van Steendam wordt gekenmerkt door een hoge materiaaldichtheid en een uitstekende belastbaarheid. Dit maakt de werkbladen geschikt voor bijna iedere situatie in uw laboratorium.
 
Technisch keramiek heeft veel voordelen wanneer je het vergelijkt met andere materialen. Zo is een keramische werkblad volledig recyclebaar, voldoet het aan alle sterkte-eisen, bevat het geen oplosmiddelen en is onder de zwaarste omstandigheden vaak nog sterker dan andere materialen.

Zelfs het dagelijks gebruik van de keramische werkblad heeft geen effect op de kwaliteit of bijzondere eigenschappen van het werkblad. Dit alles zorgt ervoor dat de keramische spoelbak een populaire keuze is, erg duurzaam is en niet snel slijt.


Keralab keramisch werkblad

Binnen de afmetingen van 2000mm x990mm kunnen alle gewenste afmetingen, uitsparingen, bewerkingen en rondingen probleemloos en snel worden gerealiseerd.
Dit biedt u de vrijheid om uw werkblad precies naar wens te krijgen

Ook zijn de SystemCeram werkbladen en spoelbakken bestand tegen alle zuren met uitzondering van waterstoffluoride en rokend zwavelzuur.


Keraion keramisch werkblad

Een keramisch werkblad van Keraion is bijzonder geschikt als laboratorium werkblad.
De bladen beschikken over een hoge hardheid en goede chemische resistentie. Ook zijn de keramische werkbladen van Keraion erg hittebestendig. De bladen zijn voorzien van een beschermende glazuurlaag.


Waarom Steendam?
 
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u het beste aanbieden op het gebied van laboratoriumartikelen. Steendam doet al zaken sinds 1973, waar we begonnen met sanitaire producten is in de loop der tijd de focus steeds meer verschoven naar het laboratorium

Bekijk ons assortiment van keramische werkbladen in onze webshop.
Ook wanneer u nog verder informatie wilt over keramische werkbladen of andere onderwerpen kunt u bij ons terecht, we denken graag met uw “lab furnishing” mee!
© 2018 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | privacy statement | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk