Menu openen

Keramische spoelbak

Keramische spoelbak voor laboratorium

Welk formaat keramische spoelbak u ook zoekt, u bent bij ons aan het goede aders. Wij beschikken namelijk over een groot aanbod keramische spoelbakken. Ons assortiment bestaat uit zowel enkele als dubbele keramische spoelbakken evenals speciale modellen. Onze jarenlange ervaring en expertise maken ons de beste optie als u op zoek bent naar een keramische spoelbak. Gegarandeerd de juiste keuze.

 
Waarom keramiek?
 
Technisch keramiek heeft een heleboel voordelen wanneer je het vergelijkt met andere materialen. Zo is een keramische spoelbak volledig recyclebaar en voldoet het aan alle sterkte-eisen. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden is technisch keramiek nog sterker dan de meeste andere materialen. Ook bevat het geen oplosmiddelen wat vanzelfsprekend erg belangrijk is.
 
Zelfs het dagelijks gebruik van de keramische spoelbak heeft geen negatieve invloed op de kwaliteit van het product. Ook de eigenschappen die dit product zo bijzonder maakt zullen niet vergaan na het veel gebruik. Dit alles zorgt ervoor dat de keramische spoelbak een populaire keuze is, erg duurzaam is en niet snel slijt.


Waarom Steendam?

Steendam ondersteund u in uw bedrijfsvoering met het leveren van de juiste laboratoriumartikelen. Wij beschikken over een groot assortiment aan artikelen die meer dan geschikt zijn voor uw laboratorium.
 
Steendam is gestart in 1973 als groothandel in sanitaire artikelen. De aandacht is in de loop der jaren steeds meer verschoven naar het laboratorium. Toenemende specialisatie en ervaring hebben Steendam gemaakt tot wat het nu is: de leverancier van belangrijke sanitaire producten voor de inrichting van uw laboratorium en andere industriële werkruimten. In 1999 hebben we hierom ook de naam “Steendam Sanitair BV” veranderd naar “Steendam lab furnishing supplies”.
 
Interesse in meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Bezoek ook onze webshop om te zien welke keramische spoelbakken en andere artikelen wij u te bieden hebben.
© 2018 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | privacy statement | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk