Menu openen

Lab benodigdheden

Als op zoek bent naar lab benodigdheden voor de inrichting van uw laboratorium, dan bent u bij Steendam Lab Furnishing Supplies aan het goede adres. 

Al meer dan 40 jaar levert Steendam lab benodigdheden voor laboratoria, schoollaboratoria en industriële werkruimtes. Dat merkt u aan de deskundigheid en productkennis van onze medewerkers. Steendam staat dan ook bekend om zijngoede service en no-nonsense aanpak.

Compleet
Ons assortiment van lab benodigdheden is compleet. U vindt bij ons dus altijd het product dat u zoekt. Of het nou gaat om laboratoriumkranen,veiligheidsdoucheswerkbladenspoelbakken of afvoersystemen: wij hebben het in huis. Vertel ons wat u nodig hebt en wij vinden het product dat aan al uw wensen voldoet.

 

"Vertel ons wat u nodig hebt en wij vinden het product dat aan al uw wensen voldoet"


Steendam is de exclusieve dealer van veiligheidsdouches van Bradley en de voorspoelkranen van TopClean en EuroClean (Echtermann). Daarnaast hebben wij een eigen lijn van spoelbakken en afvoerproducten onder de naam LabStream. Vind u niet wat u zoekt? Steendam levert ook lab benodigdheden op maat.

Scherpe prijs
Bij Steendam vindt enkel kwalitatief hoogwaardige producten. Toch hanteren wij een scherpe prijs, waardoor wij voor elk budget de juiste lab benodigdheden in huis hebben.

Bestel onze producten in de webshop of neem telefonisch contact op voor advies.

 

© 2018 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | privacy statement | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk