Menu openen

Lab spullen

Als op zoek bent naar lab spullen voor de inrichting van uw laboratorium, dan bent u bij Steendam Lab Furnishing Supplies aan het goede adres. 

Al meer dan 40 jaar levert Steendam laboratoriumappparatuur voor laboratoria, schoollaboratoria en industriële werkruimtes. Dat merkt u aan de deskundigheid en productkennis van onze medewerkers. Steendam staat dan ook bekend om zijngoede service en no-nonsense aanpak.

Compleet
Ons assortiment van lab spullen is compleet. U vindt bij ons dus altijd het product dat u zoekt. Of het nou gaat om laboratoriumkranen,veiligheidsdoucheswerkbladenspoelbakken of afvoersystemen: wij hebben het in huis. Vertel ons wat u nodig hebt en wij vinden het product dat aan al uw wensen voldoet.

 

"Vertel ons wat u nodig hebt en wij vinden het product dat aan al uw wensen voldoet"


Steendam is de exclusieve dealer van veiligheidsdouches van Bradley en de voorspoelkranen van TopClean en EuroClean (Echtermann). Daarnaast hebben wij een eigen lijn van spoelbakken en afvoerproducten onder de naam LabStream. Vind u niet wat u zoekt? Steendam levert ook lab spullen op maat.

Scherpe prijs
Bij Steendam vindt enkel kwalitatief hoogwaardige producten. Toch hanteren wij een scherpe prijs, waardoor wij voor elk budget de juiste lab spullen in huis hebben.

Bestel onze producten in de webshop of neem telefonisch contact op voor advies.

 

© 2017 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk