Menu openen

Laboratorium inrichting


Als op zoek bent naar laboratorium inrichting voor de inrichting van uw school-laboratorium of industriele werkruimte, dan bent u bij Steendam Lab Furnishing Supplies aan het goede adres. 

Al meer dan 40 jaar levert Steendam laboratorium inrichting aan professionele laboratoria. Dat merkt u aan de deskundigheid en productkennis van onze medewerkers. Steendam staat dan ook bekend om zijn goede service en no-nonsense aanpak.

Compleet
Ons assortiment van laboratorium inrichting is compleet. U vindt bij ons dus altijd het product dat u zoekt. Of het nou gaat om laboratoriumkranen,veiligheidsdoucheswerkbladenspoelbakken of afvoersystemen: wij hebben het in huis. Vertel ons wat u nodig hebt en wij vinden het product dat aan al uw wensen voldoet.

 

"Vertel ons wat u nodig hebt en wij vinden het product dat aan al uw wensen voldoet"


Steendam is de exclusieve dealer van veiligheidsdouches van Bradley en de voorspoelkranen van TopClean en EuroClean (Echtermann). Daarnaast hebben wij een eigen lijn van spoelbakken en afvoerproducten onder de naam LabStream. Vind u niet wat u zoekt? Steendam levert ook laboratorium inrichting op maat.

Scherpe prijs
Bij Steendam vindt enkel kwalitatief hoogwaardige producten. Toch hanteren wij een scherpe prijs, waardoor wij voor elk budget de juiste laboratorium inrichting in huis hebben.

Bestel onze producten in de webshop of neem telefonisch contact op voor advies.

 

© 2018 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | privacy statement | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk