Menu openen

Laboratoriuminrichting

Is mijn laboratoriuminrichting belangrijk?
 
Simpel gezegd, ja!
Wanneer u bezig gaat met uw laboratoriuminrichting zijn er een aantal belangrijke elementen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste is moet u uiteraard rekening houden met het aantal medewerkers die in uw laboratorium komen te werken. Ten tweede moet u van tevoren bedenken hoeveel opslagruimte u nodig gaat hebben in uw laboratorium. Ten derde moet u bij de inrichting rekening houden met de benodigde apparaten. Kortom, er is een heleboel waar u goed over na moet denken.
 
Veiligheid en laboratoriuminrichting

Het is vanzelfsprekend erg van belang dat u goed let op de veiligheid van uzelf en uw collega’s of werknemers. De richtlijnen voor laboratoria zijn door vak comité Chemie opgesteld, dit is een Duitse bond van industriële bedrijfsverenigingen. In de richtlijnen worden de beschermingsmaatregelen behandeld voor bekende werkzaamheden binnen het laboratorium. Zo zijn er een aantal regels opgesteld om de veiligheid te bevorderen. De deuren moeten naar buiten toe openslaan en voorzien zijn van een kijkvenster. Ook moet er een met drinkwater gevoede oogdouche en lichaamsdouche aanwezig zijn.
Hiervoor levert Steendam verschillende soorten veiligheidsdouches, van vaste installaties tot mobiele douches en losse onderdelen.
Daarnaast levert Steendam ook kranen, werkbladen, spoelbakken en afvoersystemen.
Met dit alles heeft u een groot deel van uw laboratoriuminrichting al geregeld.
 
Waarom Steendam?
 
Steendam is dé specialist als het gaat om uw laboratoriuminrichting. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij de aangewezen partij voor uw laboratoriuminrichting. Door ons uiteenlopende aanbod kunnen we voldoen aan alle wensen die u heeft voor uw laboratoriuminrichting, want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen manier van werken. Wij zorgen er voor dat uw laboratoriuminrichting goed is afgestemd op uw arbeidsprocessen en eisen.
 
Heeft u hulp nodig bij uw laboratoriuminrichting, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan graag voor u klaar!
© 2018 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | privacy statement | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk