Menu openen

Nooddouche

Alleen gebruiken bij hoge nood

Voor de juiste veiligheidsvoorschriften zorg voor een veiligheidsdouche in uw laboratorium.

Als u op zoek bent naar nooddouche, dan heeft u de keuze uit twee verschillende merken. Wij verkopen nooddouches van het merk Bradley en TOF. Of u nu op zoek bent naar een plensdouche, oogdouche, combinatiedouche, puur onderdelen of een ander soort nooddouche, wij leveren het.

Nooddouche combinaties
De merken die wij voeren (Bradley en TOF) hebben naast alles specifieke nooddouches ook combinatiedouches. Deze zijn vaak een combinatie van een oog- en plensdouche. Wilt u meer informatie over deze nooddouches? Bekijk ze bij de categorie combinatiedouches.

Stepp-on platformdouche
Dit is een vorstveilige plens-, oog- en gelaatsdouche combinatie. Deze wordt geactiveerd als u op het platform gaat staan. Erg handig als uw ogen geïriteerd zijn en u het trek haak niet meer goed zou kunnen zien. De stepp-on platformdouche hebben we met een bovengrondse- en ondergrondseaansluiting. Wilt u meer informatie over deze douche combinaties? Bekijk ze dan in onze webshop.

Accesoires veiligheidsdouches
Bij de oog- en gelaatsveiligheidsdouche is de temperatuur van het water erg belangrijk. Hiervoor levert Steendam lab furnishing een doorstroomverwarmer. 

Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze webshop.
© 2018 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | privacy statement | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk