Menu openen

Oogdouche

In uw laboratorium werkt u voortdurend met gevaarlijke stoffen, stoffen die u niet in uw ogen wilt krijgen. Daarom verkoopt Steendam ook de oogdouche, in verschillende soorten en maten. 

Steendam is de exclusieve dealer van veiligheidsdouches van Bradley voor Noord- en West Europa. Sinds de uitvinding van de wasfontein in 1921 is deze fabrikant de onbetwiste leider op het gebied van commercieel sanitair. Een oogdouche van dit merk is altijd van hoge kwaliteit

Wij verkopen een neerklapbare oogdouche die u kunt monteren aan de wand van uw laboratorium, maar ook een oogdouche die wegdraaibaar is. Een vrijstaande oogdouche kunt u plaatsen waar u maar wilt. Of een oogdouche kraanmontage, deze zou u kunnen verwerken in één van de keramische werkbladen die wij ook verkopen in onze webshop.
 
Voor welke uitvoering u ook kiest, u bent verzekerd dat u de juiste voorzorgsmaatregelen genomen heeft om te voorkomen dat u of anderen schade aan de ogen oplopen door ongelukken met chemicaliën. Bekijk ons grote assortiment van verschillende soorten oogdouche en kies de uitvoering die het best past bij uw werkwijze en laboratorium.

Over Steendam
Al meer dan 40 jaar levert Steendam laboratoriumappparatuur voor laboratoria, schoollaboratoria en industriële werkruimtes. Dat merkt u aan de deskundigheid en productkennis van onze medewerkers. Steendam staat dan ook bekend om zijn goede service en no-nonsense aanpak.

 

© 2018 www.steendam.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | cookie beleid | privacy statement | voorwaarden | disclaimer | contact
De Indruk